Humorinnslag

Du inviteres til å le høyt og lenge - sånn rent generelt – men også under del to av Le eller Dø spesielt. Så mye humoristisk talent under ett tak som kanaliseres inn mot temaet - humor, frykt og religion – skal du lete lenger etter.

Vi byr på:

feature_stretch
Lausungene

Lausungene

Lausungene vet ikke hvor de kommer fra. Og ikke hvor de skal, men de er mer joviale enn IKEA, like folkelige som Gro og har like mye sjarm som et nyfødt boyband. Norgesmestere i teatersport i 2015 er de også.

All Makt

All Makt gjør Norge greit igjen!

All Makt taler makta midt imot og leverer landets mest ekte falske nyheter. Ledet av Opplysningskontorets Eirik Bergesen, diplomaten som ble lei av å si ”ingen kommentar”. På Le eller Dø stiller Eirik Bergesen sammen med Tante Ping, The Real Frp, og Randi Liodden.  

Photo: Lars Myhren Holand Photography
Photo: Lars Myhren Holand Photography
© Kristoffer Skjæringrud Photography
© Kristoffer Skjæringrud Photography

Jonis Josef

Jonis Josef er en komiker med street cred. Han har utmerket seg med sin unike humor siden han først bergtok de tusen hjem i 2014. Jonis tar deg med inn i en absurd tabubelagt verden. Se video.

Are Kalvø

Are Kalvø er Norges 57. morsomste mann og har vunnet en rekke komipriser. Are snakker sunnmørsdialekt og vitser en del om politikere. Derfor blir han ofte tatt mer seriøst enn han fortjener. Se video.

 

Foto: Ole Marius Fossen / olemariusfossen.com
Foto: Ole Marius Fossen / olemariusfossen.com